Ekotehokasta puurakentamista

Täältä löydät kaikki myynnissä olevat asuntomme taloyhtiökohtaisesti. Sisco-kodit ovat kaikki viimeisen päälle suunniteltu ja puumoduuleista fiksusti valmistettu.

myynnissä Valmis

As Oy Nikkilän Pilvilinna

Nikkilän sairaalan vanhaan keittiörakennukseen saneerattu Asunto Oy Nikkilän Pilvilinna sijaitsee metsäisellä kumpareella arvokkaassa puistomiljöössä Sipoonjoen itärannalla.

Katso lisätietoja →

myynnissä Valmis

As Oy Klaukkalan Nuhanenä, Nurmijärvi

As Oy Klaukkalan Nuhanenä, Pikimetsäntie 9, 11 ja 13, sijaitsee Valkjärven lähei­syy­dessä Nurmijärven suo­si­tul­la asui­na­lu­eel­la Klaukkalassa

Katso lisätietoja →

myynnissä Valmis

As Oy Vantaan Gammelkullantanhua

As Oy Vantaan Gammelkullantanhua sijaitsee upeassa kulttuurimaisemassa Tikkurilan lähestöllä. Saunallisia huoneistoja on lähes sata.

Katso lisätietoja →

Löydä uusi kotisi

Miltäpä kuu­los­tai­si oma koti, joka sopisi kuk­ka­rol­le­si ja sijait­si­si hyvien kul­ku­yh­teyk­sien päässä? Siinä voisit elää laa­duk­kaas­ti kotimaisesta puusta val­mis­te­tus­sa ja nyky­ai­kai­ses­sa talossa.

Löydät kaikki tar­jol­la olevat omistusko­tim­me taloyhtiökohtaisesti lisä­tie­toi­neen, hin­toi­neen, kuvi­neen ja kaik­ki­neen tältä sivustolta. Kannattaa mennä kat­se­le­maan ja varaamaan mieluisesi asunto, sillä ihmisiä tuntuu kovasti kiin­nos­ta­van uuden­lai­set kodit, joissa kaikki on koh­dal­laan, var­sin­kin hinta ja laatu.