Ajankohtaista

Sisco-konserni on myyty Permiso Oyj:lle

04.02.2019 13:22

Sisco Oyj on myyty Permiso Oyj:lle. Permiso Oyj osti konsernin osakekannan ja liiketoiminnan kokonaisuudessaan 20.01.2019. Sisco-konsernin osto tukee Permiso Oyj:n kasvustrategiaa ja muutos luo merkittäviä synergia- ja osaamisetuja yhtiölle. Sisco Oyj ja Permiso Oyj jakavat vahvan vision puurakentamisen tulevaisuudesta.

Sisco Oyj on myyty Permiso Oyj:lle. Permiso Oyj osti konsernin osakekannan ja liiketoiminnan kokonaisuudessaan 20.01.2019. Sisco-konsernin osto tukee Permiso Oyj:n kasvustrategiaa. Muutos luo merkittäviä synergia- ja osaamisetuja yhtiölle.

Sisco Oyj ja Permiso Oyj jakavat vahvan vision puurakentamisen tulevaisuudesta. Skaalautuva moduulirakentaminen luo vahvat edellytykset rakentamisen tehokkuuden maksimointiin ja laadun varmistukseen. Tulevaisuudessa yhtiö haluaa jatkaa puumoduulirakentamisen edelläkävijänä ja luoda jalansijaa puurakentamisen kasvuun.

Permiso Oyj:n toimitusjohtaja Kimi Vainio näkee yhtiöiden vision yhtenäisenä.

“Permiso Oyj:n suunnittelu- ja projektinjohto-osaaminen yhdistettynä Sisco Oyj:n moderniin moduulitehtaaseen Hakkilassa on yhdistelmä, jolla pystytään taloudellisesti, teknisesti ja käyttötarkoituksen mukaisesti viemään sekä nykyiset että tulevat projektit onnistuneesti tavoitteeseen”, pohtii Vainio.

Sisco Oyj rakennuttaa, rakentaa ja myy asuntoja pääkaupunkiseudulla sekä sen kehyskunnissa 10 vuoden kokemuksella. Erillis-, rivi- ja luhtitalojen rakennusmateriaalina Sisco-konserni käyttää ekologista puuta. Yhtiö rakentaa asunnot modulaarisesti tehdastiloissa.

Permiso Oyj on 2005 perustettu suomalainen projektinjohto- ja suunnitteluyritys, jonka hankkeet ovat uudis- ja korjausrakentamisen sektorilla. Yli 10 vuoden toiminta on tuonut yhtiölle monipuolisen kokemuksen aina peruskorjauksista erikoisosaamista vaativiin uudiskohteisiin. Yhtiössä työskentelee noin 20 alan ammattilaista.

Lisätiedot:

Kimi Vainio, toimitusjohtaja, Permiso Oyj, kimi@alvardag.com, p. 050 4000 660