Ajankohtaista

Sisco Oyj:llä sähköinen startti vuoteen Sähkö-S Oy:n ostolla

13.01.2017 15:15
Lauri Halminen ja Tero Salo Sisco Oyj:n Hakkilan tuotantolaitoksella.

​Sisco Oyj on sopinut ostavansa Sähkö-S Oy:n koko osakekannan yhtiön nykyisiltä omistajilta. Yritysostolla Sisco vahvistaa talotuotannon sähkö- ja automaatioratkaisujen osaamistaan, millä varmistetaan, että talojen kokonaisvaltaiset sähköistysratkaisut toimivat luotettavasti, jatkuvasti kehittyen ja kustannustehokkaasti.

Sisco Oyj on sopinut ostavansa Sähkö-S Oy:n koko osakekannan yhtiön nykyisiltä omistajilta. Sähkö-S:n liikevaihto marraskuussa 2016 päättyneeltä 16 kuukauden mittaiselta tilikaudelta oli noin 4 miljoonaa euroa. 

Sisco:n pääomistaja on Sentica Partners Oy:n hallinnoimat rahastot.

Yritysostolla Sisco vahvistaa talotuotannon sähkö- ja automaatioratkaisujen osaamistaan, millä varmistetaan, että talojen kokonaisvaltaiset sähköistysratkaisut toimivat luotettavasti, jatkuvasti kehittyen ja kustannustehokkaasti.

”Uusi vuosi alkoi muutolla uusiin toimitiloihin Hakkilaan, johon rakentuu Etelä-Suomen suurin tuotantolaitos massiivipuumoduuleille ja -elementeille. Tänä päivänä uusissa taloissa olevan tekniikan määrä kasvaa jatkuvasti, ja olemme iloisia, että saimme Sähkö-S:n kaltaisen toimijan mukaamme. Osaamisen vahvistamisella varmistetaan, että voimme vastata kasvavaan uusiutuvan energian ja talotekniikan tarpeeseen nykyaikaisilla ratkaisuilla”, kommentoi Sisco:n toimitusjohtaja Lauri Halminen.

Sähkö-S Oy on perustettu vuonna 2010, ja yrityksen liiketoiminta on kasvanut tasaisesti. Sen asiakkaina on mm. Suomen suurimpia rakennusliikkeitä sekä Helsingin ja Espoon kaupungit. Yrityksen vahvinta osaamisalaa ovat uudisrakennusten sähköistystyöt, uusiutuvan energian ratkaisut sekä erikoiskohteet, joissa vaaditaan erittäin vahvaa ammattiosaamista. Yritys työllistää noin 15 henkilöä.

”Sisco ja Sähkö-S ovat toimineet jo pitkän aikaa yhteisissä projekteissa, joten tämä järjestely oli luonnollinen jatkumo menestyksekkäälle kumppanuudelle.”, kommentoi Sähkö-S Oy:n toimitusjohtaja Tero Salo.

Järjestely mahdollistaa merkittävät synergia- ja osaamisedut molemmille yrityksille, sekä entistä parempien ja kustannustehokkaiden ratkaisujen tarjoamisen asiakkaille.

Lisätietoja:

Sisco Oyj
Toimitusjohtaja Lauri Halminen 050 352 3119 lauri@sisco.fi
Markkinointijohtaja Kimi Vainio 050 400 0660 kimi.vainio@sisco.fi

Sähkö-S Oy
Toimitusjohtaja Tero Salo 044 505 2216 tero.salo@sahko-s.fi