Ajankohtaista

Sisco EvoTec Oy investoi voimakkaasti kasvuun

24.11.2016 12:08
Sisco Oyj:n toimitusjohtaja Lauri Halminen Hakkilan uusissa tiloissa.

Sisco Oyj:n tytäryhtiö Sisco EvoTec Oy investoi logistiikka- ja kokoonpanotiloihin Vantaan Hakkilassa. Vajaan 9000 neliön tiloihin nousee EVO WOOD massiivipuumoduuli- ja –elementtien kokoonpano- ja logistiikkakeskus.

TIEDOTE 24.11.2017

Julkaisuvapaa 24.11.2017 klo 13.00

Sisco EvoTec Oy investoi voimakkaasti kasvuun.

Sisco Oyj:n tytäryhtiö Sisco EvoTec Oy investoi merkittävän summan logistiikka- ja kokoonpanotiloihin Vantaan Hakkilassa. Metsä Wood:in ja Sisco Oyj: n yhdessä kehittämällä EVO WOOD massiivipuumoduulijärjestelmällä tehtyjen asuntojen tuotanto on kasvanut viime aikoina niin suureen mittakaavaan, että uusien laajempien tilojen tarve on välttämätöntä. Hakkilan tilat tarjoavat hyvät logistiikkayhteydet , asuntojen päämarkkina on lähellä ja satamakin sijaitsee kätevästi nurkan takana Vuosaaressa.

Vajaan 9000 neliön tiloihin nousee Etelä-Suomen suurin massiivipuumoduuli- ja –elementtien kokoonpano- ja logistiikkakeskus.

Samalla kun yksittäisen massiivipuutalon tekeminen nopeutuu, myös koko rakennuskohteen ja alueen valmistuminen nopeutuu huomattavasti. Enää ei ole 2 vuoden mittaista taistelutannerta, vaan noin puolen vuoden kuluttua aloituksesta ruoho vihertää valmiilla pihoilla.

Samalla tiloihin avataan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille showhouse-tilat, jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan valmiiseen massiivipuutaloon sisätiloissa. Yhteistyökumppanien tuotteet ovat myös esillä tiloissa ja niihin pääsee tutustumaan helmikuusta 2017 alkaen.

Uusi kokoonpano- ja logistiikkakeskus tarvitsee työntekijöitä ja nyt voidaan luvata, että kerrankin rakentaminen on siistiä sisätyötä, toteaa Sisco Oyj:n toimitusjohtaja Lauri Halminen. Tehdas tulee työllistämään myös kokoonpano- ja pystytystoiminnan ansiosta yli 100 henkeä.

Sisätiloissa tapahtuva rakentaminen vähentää kosteusriskien mahdollisuutta, mutta ennen kaikkea laatua voidaan valvoa entistä paremmin.

Lisätietoja:

Sisco Oyj

Toimitusjohtaja Lauri Halminen 050 352 3119 lauri@sisco.fi

Markkinointijohtaja Kimi Vainio 050 400 0660 kimi.vainio@sisco.fi