Ajankohtaista

Sisco-kodit valmistuvat Porvoon Toukovuoreen keväällä 2019

07.12.2018 16:58
As Oy Porvoon Kattivaara sijaitsee luonnon välittömässä läheisyydessä

Sisco-yhtiöiden 38 huoneiston taloyhtiö valmistuu Porvooseen keväällä 2019. Terveellistä ja kestävää elämää edistävät talot rakentuvat omalle tontilleen. Rakennustyöt etenevät suunnitellusti, ja nyt kaikki asuintalot ovat nousseet pystyyn. Koko Porvoon Toukovuoren asuinalue on suunniteltu ekologisesta näkökulmasta kaavoituksesta lähtien.

Toukovuoren luonnonläheinen asuinalue on suunniteltu energiatehokkaasta näkökulmasta

Toukovuoren asuinalue sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Tontin eteläpuolelta avautuvat upeat näkymät Stensbölenlahdelle ja Sikosaareen – maisemat ovat silmiä hiveleviä. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat ulkoilu- ja luontoreitit luovat erinomaiset edellytykset luonnosta nauttimiseen. Yhteensä noin 1400 asukkaan asuinalue on suunniteltu energiatehokkaasta näkökulmasta aina kaavoitukseta alkaen.

As Oy Porvoon Kattivaara edistää terveellistä ja kestävää elämää

As Oy Porvoon Kattivaaran luhtitaloyhtiö käsittää yhteensä 38 huoneistoa, jotka jakautuvat yksiöihin, kaksioihin ja kolmioihin. Pienimmät yksiöt ovat 25 neliömetriä ja suurimmat kolmiot ovat 53 neliömetriä. Yläkerran asunnoissa on parveke ja alakerran asunnoissa puolestaan on pieni pihamaa. Asunnot lämmitetään kaukolämmöllä, ja ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen tulo- ja poisto huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla.

Rakennuksien pääraaka-aine on Metsä Woodin Kerto LVL® -tuote. Kertopuuta on käytetty rakennuksien ulkoseiniin ja kantaviin osiin. Rakennusmateriaalina puu on ekologinen ja kestävä valinta. Talojen ekologisuutta lisäävät myös seinärakenteet, joihin ei ole lisätty muovikalvoja kosteussuluiksi lainkaan.

Sisco Oyj:n rakennustyömaa etenee aikataulussa

Rakennustyöt Porvoon Toukovuoressa ovat edenneet rivakasti ja suunnitelmien mukaisesti. Kaikki asuinhuoneistot ovat valmistettu Siscon Vantaan Hakkilan tehtaalla huoneistomoduuleista. Valmiit huoneistomoduulit ovat kuljetettu sateelta suojattuna työmaalle, missä ne ovat asennettu paikoilleen.

Tällä hetkellä kaikki asuintalot ovat pystyssä ja muut rakennusvaiheet edessäpäin. Yksi asunnoista valmistetaan asuntonäyttöjä varten, ja ensimmäiset asuntonäytöt ovat jo käsillä. Taloyhtiön arvioitu valmistuminen on 31.3.2019. Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu vastaavan asunnon 360-virtuaaliesittelyyn tästä

Myynti-ilmoitukset Etuovella ja Oikotiellä.

Myynnin hoitaa Arja: myynti@sisco.fi tai p. 0400 813 655.